Andres erfaringer

Hannah & Svend Christensen Butiksassistent & tidl. landmand Stauning

Før havde vi en meget travl hverdag uden tid, penge og fyldt med stress. På grund af det, var vi altid åbne over for andre muligheder. Da vi blev præsenteret for denne forretningsmulighed, var vi meget hurtige til at sige ja. Igennem flere år, har vi hver måned modtaget en betragtelig passiv indkomst ved at arbejde målrettet sammen med fantastiske forretningspartnere. Aldrig, hverken før eller siden, har vi set det andre steder.

Vi elsker at rejse, og har med firmaet været inviteret på luksusrejser rundt omkring i Europa, og ligeledes været i Disney World i Florida med vores børn alt betalt.

Vi har samtidig et supportsystem, hvor vi nyder godt af ca.20 års erfaring, hvor alle aktive forretningspartnere kan få hjælp og rådgivning. Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, som vi kan hjælpe til at nå deres mål. Dette er nøglen til frihed uden stress og samtidig en indkomst, hvor det kun er os, der sætter begrænsninger.

Lillian Hansen Zoneterapeut Rødekro

Jeg er meget glad for at arbejde med denne forretning. For mig betyder det meget, at jeg kan hjælpe andre, både på det sundhedsmæssige område men også på det menneskelige plan.
Det betyder utroligt meget for mig, at vi har nogle fantastiske produkter, som alle er meget miljøvenlige. F.eks. ligger der 75 års forskning og erfaring bag produktionen af vores vitaminer og kosttilskud, og den moderne videnskab er først nu ved at nå frem til, at produkter som er fremstillet af ren planteernæring og dyrket økologisk, indeholder netop det vores krop har brug for.

I denne forretning lærer vi meget andet end blot at tjene penge. Vi hjælper andre: Det er lidt modsat af hvad vi ellers oplever i erhvervslivet. Her deler vi ud af al den viden vi besidder og der er ligeledes tilknyttet et uddannelsessystem – som er et must – vi konkurrerer ikke med nogen. I stedet stiller vi os til rådighed for de der ønsker hjælp til opbygningen af forretningen – hjælper andre til succes – for derved selv at få succes.